Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Batajnica

Поред Батајнице пролази аутопут за Нови Сад и важна железничка пруга, према Шиду и Новом Саду са једне и према Београду са друге стране. Постоји и обилазна пруга која иде према Сурчину, али се због тога што мост у Остружници није саниран - не користи.

Кроз само насеље пролази магистрални пут који је узак а прометан, па су честе саобраћајне незгоде и гужве пред раскрсницу у центру насеља. На том месту рачвају де путеви према Новом Саду, Бановцима и Угриновцима. Овај пут повезан је са новосадским аутопутем петљом која се налази на улазу у насеље.

Планира се изградња нове петље и спајање новосадског аутопута са загребачким, као и са обилазницом око Београда. Такође, планиране су две обилазнице око Батајнице као и изградња ранжирне железничке станице.

Јавни превоз ослоњен је на аутобусе Интегрисаног тарифног система, и то на линије 73 (Нови Београд /Блок 45/ - Батајница /жел. станица/),702 (Батајница /жел. станица/ - Бусије /Црква/), 703 (Батајница /жел. станица/ - Угриновци), 706 (Зелени венац - Батајница) и 706Е (Земун /Кеј ослобођења/ - Батајница), у ноћном превозу ангажована је линија 701 (Трг Републике - Нова Пазова). Осим возила Интегрисаног тарифног система, кроз Батајницу пролазе аутобуси приградских линија ка Бановцима, Сурдуку, Пазови, али и међуградских према Новом Саду, Суботици, Сомбору...

Кроз Батајницу пролазе и две линије градке железнице - Беовоза, а заустављају се сви путнички возови који саобраћају према Новом Саду и Шиду.