Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Uniforme Beograd


Grаdsko sаobrаćаjno preduzeće Beogrаd podsećа dа legitimаcije zа studente zа školsku 2009/2010. godinu vаže do 31. oktobrа ove godine.
Radna odela, kombinezoni, prsluci i radnicke jakne. HTZ oprema po Vasim merama. Mogucnost stampe i veza. Isporuka na Vasu adresu. 15 godina sa Vama.
Kаko se nаvod i u sаopštenju, studentimа visokoškolskih ustаnovа koji nisu stаriji od 30 godinа legitimаcije se izdаju nа osnovu popunjenog zаhtevа uz koji se prilаže jednа fotogrаfijа, fotokopijа lične kаrte (originаl nа uvid) i overen zаhtev GSP-а ili potvrdа o pohаđаnju visokoškolske ustаnove nа teritoriji Beogrаdа zа školsku 2010/2011. godinu.

Legitimаcije se pod istim uslovimа izdаju i studentimа koji su visokoškolsku ustаnovu upisаli u drugom grаdu, а mesto prebivаlištа im je Beogrаd. Zа izdаvаnje legitimаcijа obаvezаn je zаhtev, koji se može preuzeti nа sаjtu GSP-аwww.gsp.rs ili nа šаlterimа u ulici Kneginje LJubice 29 Beograd, bez nаknаde. Troškovi izdаvаnjа legitimаcije su 250 dinаrа. Legitimаcije se izdаju u šаlter sаli poslovne zgrаde GSP-а, Kneginje LJubice br. 29, od 7 do 19 sаti rаdnim dаnom i od 8 do 15 sаti subotom.

GSP аpeluje nа studente dа blаgovremeno izvаde pretplаtne legitimаcije zа novu školsku godinu i time izbegnu moguće gužve, to jest neprijаtnosti ukoliko se ne obezbedi odgovаrаjućа voznа isprаvа.

Radnicki prsluci u Beogradu

Narednih dana biće potpisani ugovori sa kompanijama kojima će biti poverena izgradnja saobraćajne petlje Radnička i Jurija Gagarina, a do kraja godine biće završena i petlja kod Hipodroma.
Visoko kvalitetni, topli prsluci za radove na otvorenom. 15 godina tradicije. Uniforme Katic
Novobeogradski deo gradilišta mosta preko Save kod Ade Ciganlije juče je obišao gradonačelnik Dragan Đilas sa saradnicima i prisustvovao početku jedne od najvažnijih faza gradnje – navlačenju 400 metara dugačkog bočnog raspona.
Gradonačelnik je podsetio da se upravo juče navršilo tri godine od kada je preminuo Nenad Bogdanović, koji je kao gradonačelnik i otpočeo ovaj veliki projekat.
– Želim da na ovaj način, u ime svih Beograđana, zahvalim na svemu što je Bogdanović uradio za glavni grad. Posebno za ogroman trud, rad i energiju da bi most na Adi Ciganliji rastao iz dana u dan i do kraja 2011. godine bio završen – istakao je Đilas.
On očekuje da narednih dana budu potpisani ugovori sa kompanijama kojima će biti poverena izgradnja saobraćajne petlje Radnička i Jurija Gagarina.
– Trebaće devet meseci da se spoje dva dela mosta – precizirao je Kotnik. 
Gradnja mosta na Adi Ciganliji počela je početkom decembra 2008. i do sada je izgrađeno oko 300 metara konstrukcije, dok je na levoj obali Save završena izgradnja svih pet stubova.
Ukupna dužina mosta biće 969 metara, a širina 45. Imaće šest saobraćajnih traka, dva koloseka za šinski saobraćaj i dve pešačko-biciklističke staze, a maksimalna propusna moć biće oko 12.000 vozila na sat.

– Radovi će početi krajem oktobra, a do kraja godine biće završena i petlja kod Hipodroma, koja će biti deo pristupnih saobraćajnica za novi most preko Save – rekao je Đilas.
Direktor projekta Radovan Kotnik rekao je da će čelični deo mosta, dugačak 376 metara, biti završen krajem avgusta sledeće godine.

Gipsarske treger pantalone

Đilas je rekao da kineska gradjevinarska kompanija "Čajna road and bridž korporejšn" (CRBC) mora da pokaže veću odgovornost za taj posao i iznos novca kojim građani Srbije plaćaju izgradnju mosta, kao i da je pismeno obavestio tu kompaniju i ambasadora Kine u Srbiji da je neprihvatljiv takav razvoj događaja u Beogradu.
Kombinezoni i treger pantalone. Štampa sa logom Vaše firme.
"Ukoliko se rokovi ne poštuju onda će moj stav biti da, bez obzira kakav smo papir sa kim potpisali, a druga strana taj papir ne poštuje, onda idemo u izmene tog ugovora i da vidimo da li će neko drugi graditi taj most ili ne", rekao je Đilas.
Topli prsluci za gradjevinske radove na otvorenom.
Gradonačelnik Beograda se ipak nada da će u "narednim mesecima dogovoreni rokovi početi da se poštuju".
Đilas je potvrdio je da je kineska kompanija tražila avansno plaćanje od 35 odsto za izgradnju mosta.
"Nema govora o avansu od 35 odsto, jer za most na Adi smo platili 10 odsto, a to su pravila koja postoje, i nema veze da li neko dolazi iz Kine ili Austrije, kod nas je sve isto," rekao je gradonačelnik Beograda prilikom obilaska gradilišta mosta preko Save na Adi.
Generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP Milutin Ignjatović rekao je da je taj institut spreman da uradi kompletnu projektnu dokumentaciju za izgradnju mosta ukoliko kineska kompanija ne završi svoj deo posla.
"Kinezi kasne sa idejnim projektom za izgradnju mosta Zemun-Borča, a CIP je svoj deo posla uradio, odnosno idejni projekat za pristupne saobraćajnice i više manjih mostova u okviru tog projekta", rekao je Ignjatović Tanjugu.
"Ako Kinezi ne budu uradili idejni projekat za most, CIP je spreman da uradi kompletnu projektnu dokumentaciju", istakao je Ignjatović.
Most koji će spojiti obale Zemuna i Borče biće dugačak 1.507 metara, a planirana je i izgradnja još osam manjih mostova i pristupne saobraćajnice u dužini od 21,5 kilometara autoputa.
Radovi na izgradnji, kako je ranije najavljeno, trebalo bi da počnu sredinom aprila 2011, a rok za izgradnju mosta je tri godine.
Predsednik Boris Tadić i predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Vu Banguo položili su sredinom jula u Zemunu kamen temeljac za Most prijateljstva Kine i Srbije.
Ugovor o izgradnji mosta, čija je vrednost 170 miliona evra, potpisali su sredinom aprila u Beogradu ministarka za NIP Verica Kalanović, gradonačelnik Beograda i predstavnici kineske kompanije CRBC.
Rok otplate kredita je 15 godina, sa počekom od tri godine i fiksnom kamatom od tri odsto godišnje, a ugovorom je predviđeno da će u tom poslu sa ne manje od 45 odsto učestvovati domaća građevinska preduzeća i proizvođači građevinskog materijala.
Izgradnja će se finansirati iz kredita kineske Eksim banke - 85 odsto i Nacionalnog investicionog plana - 15 odsto, dok će troškove eksproprijacije i tehničkih priprema snositi Grad Beograd

Uniforme za gradjevinare

BEOGRAD - U drugom kvartalu ove godine izvedeni radovi su uvećani za 68,7 odsto u odnosu na prvo tromesečje, ali su rezultati u razdoblju april - jun ipak lošiji nego u istom periodu lani, izjavio je saradnik Instituta za tržišna istraživanja Saša Đogović.
Radna odela, kombinezoni, jakne i pantalone. Stampa sa logom Vase firme.
Đogović je rekao da je logično što su rezultati u drugom kvartalu bolji u odnosu na prvo tromesečje, jer tada obično gradjevinari manje rade zbog zimskog perioda, ali zabrinajva smanjenje vrednosti izvedenih građevinksih radova za 14,1 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

To ukazuje da je velikim delom zamrla stanogradnja i da se malo činilo na poboljšanju ambijenta za poboljšanje gradjevinskih aktivnosti, smatra Djogović i ukazuje da su neki radovi kasnili.

Ono što ohrabruje je činjenica da je vrednost ugovorenih radova ipak povećana za 34,4 odsto, što signalizira da bi, ipak, u drugom polugođu moglo doći do izvesnog oživljavanja gradjevinske aktivnosti i nešto povoljnijih rezultata.

Usled mršavog prvog polugođa, teško je očekivati da će ukupni rezultati domaće gradjevinske operative ove godine biti pozitivni, ali minus iz perioda januar - jun će svakako biti ublažen, zaključio je Đogović.