Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Medicinski mantili - prodaja

Predsednik tog sindikata rekao je novinarima da su članovi tog sindikata nezadovoljni zbog sporosti u realizaciji onog što je dogovoreno na sastanku sa ministrom zdravlja.
Medicinski mantili i lekarske uniforme. Veliki izbor modela i velicina. Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Predstavnici sindikata traže realizaciju onog što je dogovoreno, a to je, kako navode, isplata jubilarnih nagrada, kao i dogovor o predlogu Protokola o ceni rada za iduću godinu u roku od 20 dana. Prema rečima Savića, rok je istekao, a predlog Protokola nije dat. "Izražavamo protest zbog izjave ministra zdravlja da je postignut dogovor sa reprezentativnim sindikatima o Predlogu izmena i dopuna Zakona o platama u državnim organima i javnim službama", istakao je Savić, dodajući da sa Sindikatom zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti nije postignut nikakav dogovor. Savić je istakao da je jedan od zahteva sindikata njegovo povlačenje iz skupštinske procedure jer je, kako kaže, nepovoljan za zdravstvene radnike i korisnike zdravstvene zaštite. Predstavnici sindikata traže i potpisivanje Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u socijalnoj zaštiti. Sindikat protiv smanjenja plata Cilićeva je navela i da nisu stvoreni uslovi za plaćanje lekara po učinku, navodeći da se reforma plaćanja u zdravstvu ne može sprovoditi najpre kroz plate zaposlenih, već raspodelom sredstava kako oni ne bi bili oštećeni. Zaposleni u zdravstvu i socijalnoj zaštiti održali su prošlog meseca protest ispred Vlade Srbije tražeći poboljšanje materijalnog položaja predstavnika te struke, odnosno povećanje cene rada u toj delatnost tako da minimalna zarada bude jednaka prosečnoj potrošačkoj korpi.

Medicinske uniforme

Hirurske uniforme
Zbog sporosti rešavanja zahteva zdravstvenih radnika, predstavnici Sindikata zaposlenih u zdravstvu održali protest ispred Vlade Srbije. Zahtevi sindikalaca isplata jubilarnih nagrada i dogovor o Protokolu o ceni rada za 2012. godinu u roku od 20 dana.

Medicinske uniforme od kvalitetnog uvoznog kepera. Prodaja na 062 34 99 23

Predstavnici Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije održali su polučasovni protest ispred Vlade Srbije zbog sporosti u rešavanju njihovih zahteva koji se tiču poboljšanja materijalnog položaja predstavnika te struke.