Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Mesari i pekari u našim uniformama

Od sledeće školske godine, u redovan sistem obrazovanja biće prevedeno devet oglednih obrazovnih profila.
Reč je o obrazovnim profilima za mesara, pekara, prehrambenog tehničara, veterinarskog tehničara, poljoprivrednog tehničara i geodetskog tehničara, prerađivača mleka, autoelektričara i rukovaoca-mehaničara poljoprivrednom tehnikom.
 Izrada specijalizovanih kecelja za mesare.
Promene u srednjem stručnom obrazovanju i uvođenje novih profila i te kako su se pokazale opravdanim, jer je veliki broj đaka po završetku srednje škole bio zadovoljan. Oni koji su završili ove obrazovne profile su lakše došli do posla. I neki od starih profila, kao što su medicinske sestre i zidari su se istakli u procentu zaposlenih na tržištu.
Suština srednjih stručnih škola jeste i da se ide u susret potrebama tržišta, kako bi se učenici po završetku škole odmah zaposlili.
Kada je reč o kvalifikacionom ispitu za upis u srednju školu, on je podsetio da ništa nije izmenjeno u odnosu na prošlu godinu, iz matematike kod pet zadataka od ukupno 17 biće promenjene vrednosti u odnosu na zadatke iz zbirke, dok će iz maternjeg jezika od 20 pitanja u njih nekoliko biti promenjeni ponuđeni odgovori.
Od sledeće godine će biti uvedena i mala matura, odnosno polaganje završnog ispita na kraju osnovne škole i velika matura od 2015. godine.
Iako kalendar upisa za sledeću školsku godinu nije još poznat, procedura ostaje ista, pa će tako učenici na listu želja navoditi 20 srednjoškolskih profila za koje bi voleli da se školuju, navodeći želje redom po prioritetima.
U zavisnosti od broja bodova i prednosti ostvarenih u osnovnoj školi i na kvalifikacionom ispitu, učenik se upisuje u prvi navedeni profil za koji ima dovoljan broj bodova.