Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Farmaceutski tehnicar

Школовањем или преквалификацијом на овом одсеку медицинске школе добија се знање:

Фармацеутски техичар

Редовно школовање траје четири године.Настава се обавља у учионицама, школској апотеци као и наставнимMedicinski mantil базама ван школе. То су апотеке и Галенске лабораторије на територији Београда. У оквиру школовања, ученици овог смера стичу неопходна теоријска знања и стручну оспособљеност за рад фармацеутских техничара у условима апотеке,велетрговине или фабрике лекова. Настава је допуњена и обуком за примену класичних и модерних фармацеутских техничара и поступака који се користе у изради, дистрибуцији и контроли лекова и помоћних лековитих средстава.

Запослење или додатно образовање

Након школовања, ученици овог смера медицинске школе располажу фармацеутским вештинама и знањем које им омогућавају да са лакоћом извршавају радне задатке у апотеци, Галенским лабораторијама или индустрији а то су:

  • Одмеравање лековитих супстанци и њихво паковање з типизирана паковања,
  • Израда лековитих приправка за спољну употребу и њихова припрема за експедицију,
  • Активно учешће у одржавању апарата и уређаја као и уучешће у тиму за стерилизацију прибора и сировина,
  • Пријем и смештај робе у апотекама и индустријским погонима,
  • Активно учешће у административним пословима.

Након завршеног школовања постоји могућност избора и то:

  • Наставак школовања уз директну проходност на велики број виших школа и факултета(Фармацеутески,Медицински,Стоматолошки,Природно-математички,педагошка академија,Виша медицинска школа...).
  • Могућност запошљавања у свим установама професионалне фармације (апотеке,галенске лабораторије,биљне апотеке као и погони за израду дијететских и макробиотичких препарата).

Христос се роди!

Лепе божићне празнике желе Вам
Радна одела Катић