Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Uniforme za zimu

Zbog novih, dizajniranih uniformi ruske vojske, na desetine regruta stacioniranih u Sibiru razbolelo se od gripa i upale pluća, piše ruska štampa.
 Cuvajte svoje zdravlje. 
Kombinezoni, radne jakne i radni prsluci sa uloscima i stampom sa logom Vase firme.
Roditelji mladih vojnika tvrde da su uniforme previše tanke i da se u njima njihovi sinovi smrzavaju. Oni optužuju vojsku da je više vodila računa o modi nego o praktičnosti.
Uniforme je 2008. dizajnirao jedan od vodećih moskovskih modnih kreatora Valentin Judaškin, poznat po tome što oblači zvezde šoubiznisa i supruge ruskih zvaničnika.
U Sibiru, gde živa često pada i do minus 40 stepeni Celzijusa, nova uniforma je nedovoljna da zaštiti vojnike od hladnoće, kažu roditelji obolelih mladića, kritikujući posebno čizme od veštačke kože i kartonskog uloška za koje tvrde da nisu prilagođene sibirskoj zimi.
Vojska je potvrdila da je od sredine oktobra oko 250 vojnika iz jednog garnizona na jugu Sibira hospitalizovano zbog upale pluća i gripa, ali je odbacila tvrdnje da su za to krive uniforme.
Šef Generalštaba, general Nikolaj Makarov je izjavio da su se regruti razboleli zbog neodgovornog ponašanja nadređenih koji su ih terali da u dugim periodima drže stražu i rade na temperaturama na kojima nijedna uniforma ne pomaže. On je podsetio da su uniforme prošle sve testove koji su pokazali da su prikladne za oštre ruske zime.