Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Kuvari, poslasticari i konobari u keceljama

Rezultati sa prvog medjunarodnog sajma turizma u Beogradu:
Zlatna medalja pripala je ekipi restorana „Jezero“, dok su se pojedinačno zlatom okitili kuvar Drljević, kuvar Jokić i kuvar Savić, poslastičar Dragan Božović, a srebrnom konobari Milan Krajnović i konobar Manojlo Arsović, radnici prvonagrađenog restorana.

Izradjujemo kvalitetne i estetski modelirane muske kecelje i zenske kecelje za konobare. Vise modela, izbor boja i lako odrzavanje.

Letnji kombinezoni u Beogradu

Nasa radna odela, tregeruse i kombinezoni ce Vam pomoci da podnesete ove letnje vrucine. Letnju kolekciju izradjujemo od lakih materijala, sa krojevima prilagodjenim uslovima na otvorenim gradilistima i spoljasnjim radovima. Materijali su crvsti, izdrzljivi i laki za odrzavanje.

Za svako posebno zanimanje imamo skup funkionalnih dodataka koji ce vam olaksati rad.

Stampa sa logom Vase firme. Veliki izbor boja i velicina. Besplatna isporuka za Beograd, Zemun, Staru Pazovu i Indjiju.

Kuvarske kape i poslasticarske kecelje

Proizvodimo i prodajemo kuvarske kape. Kape za kuvare izradjujemo u vise modela, vise boja i sa merom kupca. Kuvarska kapa je odlican dodatak da kompletirate vasu uniformu. Radno odelo sacinjeno od kecelje, bluze za kuvare i kuvarskih pantalona.
Veliki broj poslasticara i pekara je takodje pronasao odgovarajucu radnu odecu u nasoj ponudi. Materijali su kvalitetni i sa karakteristika prilagodjenim radnim uslovima kuvara, poslasticara i pekara.

Pekarske uniforme, kecelje, pantalone

Poljoprivrednici Pomoravskog okruga podržavaju Zadružni savez Vojvodine, koji je od države zatražio da cena pšenice ovogodišnjeg roda ne bude ispod 17,65 dinara za kilogram, rečeno je Tanjugu u Poljoprivrednoj stanici.

Mantili i radna odela Katić - najpovoljnije uniforme u Srbiji.

Oni traže od ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, da država pomogne poljoprivrednicima da se izbore za tu cenu. Pekarski zanat jedino cena od 17,65 dinara pokriva minimalne troškove proizvodnje pšenice, sve što je niže od toga je gubitak, poručili su poljoprivrednici Pomoravlja, Resave i Levča i istakli da Zadružni savez Vojvodine podržavaju i u predlogu da Republička direkcija za robne rezerve otkupi do 200.000 tona ovogodišnjeg roda pšenice po ceni od 17,65 dinara.
- Najveći deo poljoprivrednika nema odgovarajući skladišni prostor za
pšenicu da bi čekao bolju cenu, a pritisnuti smo i besparicom i to mlinari debelo koriste i ucenjuju - rekao je Tanjugu poljoprivrednik Stanko Jovanović iz sela Ribara kod Jagodine, na levoj obali Velike Morave.
- Kad odem u grad, sve same pekare i apoteke, pa ko bi otvarao pekaru da nema vajde, a ovde guli seljaka ko stigne - dodao je Jovanović.
On tvrdi da će mnogi seljaci, ukoliko "država nešto ne uradi", odustati od setve pšenice na jesen, jer nema računice sa skupim semenom, veštačkim đubrivima i zaštitnim sredstvima.
Žetva pšenice u Pomoravskom okrugu počeće krajem ovog meseca, ocenjuju u Poljoprivrednoj stanici, a poljoprivrednici ne znaju ni otkupnu cenu, ni cenu kombajniranja, koja će, u odnosu na prošlu godinu. Pekari se ne slazu sa ovom tvrdnjom.

Najtraženiji farmaceuti - beli mantili se visoko cene

Sajam zapošljavanja koji je organizovala filijala Nacionalne službe zapošljavanja izazvao je do sada najveće interesovanje.

Ž. Panelić je više godina radio u raznim gradjevinskim firmama, a sada je bez posla.

- Mogu da radim i kao tesar i kao zidar. Prihvatio bih bilo koji posao jer mi nije teško da radim samo da je solidno plaćeno.

- Trenutno volontira u Zdravstvenom centru, jer je završila Višu školu za rentgen tehničara. Čuo sam da neki stomatolog, zubar traži rentgen tehničara što bi joj dobro došlo da radi popodne -

Po rečima direktora filijale NSZ u Kruševcu, na Sajmu zapošljavanja pojavila su se 32 poslodavca koji su nudili posao za preko dve stotine lica.

Farmaceutska kompanija „Fam farm“ iz Kruševca ima potrebu za osmoro diplomiranih farmaceuta.

- U Kruševcu na evidenciji nema diplomiranih farmaceuta, a mi smo voljni da primimo sve koji se prijave bez obzira da li imaju iskustvo ili su pripravnici. Ukoliko bi neko imao specijalizaciju za kontrolu lekova onda bi mogli i da povećamo broj na desetoro diplomiranih farmaceuta - tvrdi šef pravne službe „Fam farma“.

Medicinske uniforme

Medicinske uniforme u vise modela i u skladu sa medicinskom praksom u Srbiji.
Uniforme se proizvode po vasim merama i zeljama.

Keper i diolen. Kvalitetni spojevi i lagodan kroj. Materijali su uvozni i omogucavaju lako odrzavanje higijene. Radna odeca Katic. 064/11 65 108. Besplatna isporuka.

Pirinac sa parmezanom

Kecelje, kape, kacketi, pantalone za kuvare i poslasticare. Prodaja u Beogradu, Staroj Pazovi, Pancevu i Indjiji. Garancija kvaliteta i lakog odrzavanja.

450g pirinca, 100g maslaca, 3 zumanceta, 100g parmezana, 2 kocke supe, sok od limuna, prstohvat muskatnog oraha, so i biber po ukusu.
Operite i obarite u 2 litre supe, pirinac. Nacedite limun koji cuva zrna pirinca od raspadanja. Dobro umutiti maslac, parmezan i zumanca. Na ovu masu sipajte pirinac uz stalno mesanje.

Kada posluzujemo: odmah.

Kecelje za domacice


Veliki broj razlicitih modela kecelja za domacice. Kvalitetan holandski materijal. Boja je Vas izbor. Prodajemo kecelje koje krojimo za svakog kupca posebno.

Garantujemo istrajnost i lako odrzavanje nasih kuvarskih uniformi.

Pored kecelja, nudimo i kuvarske kape. Uzivajte u spremanju hrane isto kao sto uzivaju francuski kuvari :)

Dobrodosli! Kecelje i kuvarske kape Beograd.

Kuvarska bluza - Beograd


Znamo da je najvazniji sastojak svakog gastronomskog dela stil glavnog kuvara. Zato Vama nudimo kvalitetne i estetski dizajnirane bluze i pantalone za kuvare.
Kuvarske bluze i pantalone izradjujemo od kvalitetnih holandskih materijala koji omogucavaju dugo koriscenje i lako odrzavanje higijene u okviru ugostiteljskih objekata.

Besplatna isporuka za sve restorane u Beogradu, Pancevu, Indjiji i Staroj Pazovi.
Vase je samo da nas lepo ugostite.

Kuvarske pantalone i bluze prodajemo u vise modela, sa bojom po Vasem izboru i skrojene po vasim zahtevima.

Radnicke majce sa stampanjem logotipa vase firme

Izradjujemo kvalitetne majce za radnike. Majce su prilagodjene razlicitim uslovima rada, funkcionalnim potrebama nekih zanimanja i letnjim temperaturama. Stampa je kvalitetna i izdrzljiva.

Sitostampa na majcu, jaknu, bluzu, kombinezon ili prsluk. Povoljno.
Besplatna isporuka na teritoriji Beograda, Stare Pazove i Panceva.
Prodaja: 064/11 65 108

Kombinezoni se prodaju i u Beogradu

Svoj veliki povratak na modnu scenu kombinezoni su zabeležili i ranije, ali njihova popularnost ne jenjava. Tako su se i ove sezone ponovo našli u kolekcijama brojnih dizajnera i modnih kuća u najrazličitijim oblicima.

U obzir dolaze sve moguće varijante, od pamučnih sportskih do svilenih večernjih modela. Koliko je popularan i među slavnima, pokazale su brojne zvezde koje su ga furale čak i na crvenom tepihu raznih gala događanja. Stela Mekartni nedavno se na crvenom tepihu najvećeg američkog modnog događanja pojavila u čipkastom kombinezonu sopstvene izrade, Keti Holms prošetala ga je već na nekoliko premijera, a rado ga nose i Gvinet Paltrou i Kejt Mos.

Ove sezone veoma su popularni kombinezoni-dimije, koji prate trend pantalona, a mogu proći kako u dnevnoj tako i u večernjoj varijanti. Kombinezon će vam pomoći da izdužite telo, naročito ako je reč o modelu koji ima duboki V izrez i ako ga nosite u kombinaciji sa visokim štiklama. Modeli s kratkim nogavicama izgledaće odlično na ove sezone vrlo trendi sandale gladijatorke.

Ako vam se čini da je kombinezon dosadan i nepraktičan komad odeće, opustite se i dopustiti sebi malo mašte. Uz nekoliko modnih detalja i ovaj „sve u jednom“ odevni predmet može biti vrlo „promenjiv“ i svakodnevno nosiv. Jedanput ga kombinujte sa maramom, drugi sa nekim krupnim nakitom, treći sa širokim upadljivim kaišem, četvrti sa nekim zanimljivim topićem koji viri ispod njega… Kombinacije su bezbrojne, zato nemojte oklevati da eksperimentišete!

Medicinski mantili

Beli mantili s dugim rukavima, koji su decenijama nosili lekari, uskoro će biti zabranjeni u Britaniji, saopšteno je iz britanskog Državnog zavoda za zdravstvo (NHS).
Beli medicinski mantili, pantalone i bele bluze.
Kroj po Vasoj meri. Holandski materijal.
Povoljno. Besplatna isporuka. Prodaja: 064/ 11 65 108.
Novi "dres-kod", koji je predstavio ministar zdravstva Alan Džonson, može se najbolje opisati frazom "goli do laktova", što znači da će lekarima i medicinskim sestrama takodje biti zabranjeno da nose satove, nakit poput prstena i narukvica, ali i kravate.

Cilj nove mere je iskorenjivanje smrtonosnih bolničkih infekcija kao što su one izazvane bakterijama "klostridijum dificile" (C.Diff) i MRSA (meticilin rezistantni stafilokokus aureus).

Mantili sa dugim rukavima, koji se već sad postepeno izbacuju iz upotrebe u mnogim zdravstvenim ustanovama u Velikoj Britaniji, opasni su zbog mogućnosti da se bakterije zadrže na krajevima rukava i prenose sa pacijenta na pacijenta.

Prema rečima ministra Džonsona, novi propisi o oblačenju će obavezati medicinsko osoblje da temeljito peru ruke, što će smanjiti širenje infekcija. Stručnjaci upozoravaju da čak dve trećine lekara ne praktikuje temeljito pranje ruku.

Pored toga, novi propisi će uključivati mere izolacije pacijenata zaraženih nekom od bolničkih infekcija, a medicinskim sestrama će biti omogućeno da četiri puta godišnje svoje izveštaje dostavljaju direktno upravnim odborima bolnica kako bi se izbegla mogućnost da se izveštaji "zagube" negde u ladicama upravnika.
Farmaceuti, zubari, učenici medicinskih školi i fakulteta.
Poseban popust za grupne porudžbine.
Nastavimo uspešnu saradnju.
Radna odeća Katić
Plan o promenama u NHS sistemu je najavljen pošto je jedna studija pokazala da su britanske bolnice po pitanju infekcija medju najgorima u Evropi, posle Slovačke, Madjarske, Poljske i Češke.

Prodaja: kombinezoni i radna odela

Specijalan program za teska zanimanja













Radna odeca za varioce
Kombinezoni za mehanicare
Radno odelo za gipsare

Prodaja na Novom Beogradu, Staroj Pazovi, Zemunu, Savskom Vencu, Starom Gradu i drugim delovima grada Beograda. 064/11 65 108. Jeftino.

Zenske kecelje za prodavnice i mesare

Musaka od zelja

Veliki izbor kecelja svih boja. Ekonomicne i lepo dizajnirane.
Isporuka besplatna. radnaodela@gmail.com 064/11 65 108
  • 4 veze zelja
  • 3 jajeta
  • 300 grama mlevenog mesa
  • 1 šolja mleka
  • 1 glavica sitno seckanog crnog luka
  • 1 šoljica obarenog pirinča
  • so, biber

Zelje popariti vrelom vodom i iseckati. Isečen crni luk i meso na malo ulja propržiti, posoliti i pobiberiti. Izmešati zelje s mlevenim mesom i pirinčem, pa sipati u podmazan sud. Staviti u rernu da se peče na umerenoj temperaturi. Kad se malo zapeče, preliti umućenim jajima s mlekom i vratiti u rernu na još desetak minuta. Služiti s kiselim mlekom ili pavlakom.

Vise trgovinskih lanaca je zadovoljno nasim proizvodima.
Kvalitet i dizajn su nasa preporuka.

Kecelje za restorane i prodavnice

Kvalitetne kecelje raznih boja sa logom Vaše firme.
Prilagodjeni modeli za mesare, kuvare, poslastičare i trgovačke radnje.

Gulas sa pecurkama


Sastojci potrebni za 4 osobe:
3 supene kašike ulja, 2 crna luka, 500g šampinjona, 2 paradajza, 1 kašičica mlevene paprike (začina) ,so, 1 šolja vode, 3 krompira. Oljuštiti krompir i ubaciti ga u vrelu vodu. Ostaviti da se kuva.
Očistiti šampinjone i prepoloviti ih.
Očistiti luk i sitno ga iseckati.
Paradajz iseći na okrugle šnite i preliti ga vrelom vodom, izvaditi ga i oljuštiti. Iseckati na četvrtine ili na kockice. Ulje zagrejati i izdinstati luk.
Dodati šampinjone, začiniti dobro paprikom i soli. Dodati malo vode (po potrebi, ne previše). Naposletku dodati paradajz.
Krompire izvaditi iz lonca i ubaciti ih da se krčkaju sa šampinjoima i paradajzom. Dodati u celu smesu milerama i vode po potrebi, začiniti sa mnogo paprike i soli, dodati malo karija, staviti lorber, zavisno od ukusa i malo bibera ili peršuna.
Veliki broj modela kecelja za kucnu upotrebu.
Ekonomicne i lepe. Besplatna isporuka (Bg i StPazova).
Porucite: 064/11 65 108

Uniforme za srednjoskolce

Vise modela kecelja za vrhunske kuvare i one koji se tako osecaju.
Kecelje za poslastičare, trgovačke radnje i mesare.
Štampa sa logom Vaše firme.
Besplatna isporuka na teritoriji Beograda, Stare Pazove i Zemuna.
Naručite: 064/11 65 108
Od prošle jeseni đaci smederevske OŠ "Dr Jovan Cvijić" na časove dolaze u školu isto obučeni. Devojčice imaju teksas kecelje kratkih rukava, a dečaci oblače prsluke. Na garderobi je i amblem na kojem je izvezen znak škole sa natpisom "Cvijićevci". Direktorka Dragica Golubović kaže da su pojedini učenici na početku imali otpor prema uniformi, ali sada je svi nose i ponosni su što idu baš u ovu školu.
- Dolazila nam je čak i inspekcija, jer su nas neki roditelji prijavljivali - priča Golubovićeva. - Mi smo, međutim, sve uradili po propisima, sproveli smo anketu i čak dve trećine, odnosno 67 odsto mama i tata, podržalo je naš predlog. Savet roditelja je smatrao da je to dobro rešenje, jer uniforme stvaraju osećaj pripadnosti školi i poboljšavaju radnu disciplinu.
Profesori ne nose uniforme, ali za sve zaposlene postoji pravilnik oblačenja, pa ni nastavnice ne dolaze na časove u minićima i u majicama na bretele.
Zagovornici uniformnog oblačenja kažu da bi se povratkom kecelja ublažio i pojavni oblik socijalnih razlika, dok protivnici ove ideje tvrde da bi se tako narušila individualnost dece. Direktorka smatra da tvrdnje protivnika uniformi lako "padaju u vodu", jer one niti su skupe, niti ugrožavaju dečiju posebnost.
Roditeljima je jednostavnije da jednom godišnje plate toliko nego da stalno kupuju nove majice, dukseve i ostalu garderobu. Kod nas se priča o tome kako kecelje uništavaju kreativnost, dok u zapadnim zemljama to već decenijama postoji i niko nije primetio da se ona tako gubi.

Prsluci i jakne za zidare i gipsare

Gradjevinski radnici su toliko traženo zanimanje u Srbiji da se preduzeća iz ovog sektora trkaju ko će od njih da stipendira buduće građevince.
Direktor Građevinske škole u Beogradu kaže da su na njihovu adresu već stigle ponude za oko 300 stipendija, iako neće upisati toliko đaka. Najtraženiji su zidari, tesari i armirači, mada se poslodavci trude da pridobiju i elektroinstalatere, dekoratere i keramičare.
Osim građevinaca, u stručnim školama su traženi mesari i pekari. Oni najlakše dobijaju stipendije, ali se i najbrže zaposle kada završe školu.

Tregeruse, pantalone, jakne, prsluci. Sve za gradjevinske radnike.
Besplatna isporuka za Beograd, Staru Pazovu, Zemun i Pančevo.
Radna odeća Katić

- Devetog jula imamo upis srednjoskolaca. Tada gradjevinske firme šalju svoje predstavnike i oni se bukvalno otimaju za naše đake - priča direktor srednje Građevinske škole. - Do sada su nam se već javili "Energoprojekt", "Novkol", "Komgradnja", "Fermaks", "Zlatibor gradnja", "Stemiks" i "Rasmont". Tri godine, dok se školuju, oni im uplaćuju oko 3.000 dinara, koliko im je potrebno za domski smeštaj, hranu i prevoz. Posle toga, odmah dobiju posao u tim firmama, jer se obrazuju za deficitarna zanimanja, koja su veoma tražena. Stipendije su sigurnost i za poslodavce da će uspeti da nađu dobre i kvalitetne radnike.
Andeselić kaže da je potražnja za ovom radnom snagom toliko velika da bi mogli da školuju duplo više učenika, ali u školi nema prostora. S druge strane, nema ni toliko dece koja bi se upisala, pa ponekad ne budu popunjena sva mesta u 14 trogodišnjih obrazovnih profila, jer mladi neće da rade na građevini.
Ni za mesare i pekare nema problema prilikom zapošljavanja. Učenicima Hemijsko-prehrambeno tehnološke škole stipendije već pet godina daje "Delta Maksi grupa".
- Đaci završnih razreda dobijaju svakog meseca stipendiju, a svi se uglavnom i zaposle čim dobiju diplomu - objašnjava Dragana Palić, profesor stručnih predmeta i praktične nastave. - Oni idu na praksu u "Maksi" i ostale prodavnice i tamo dobijaju kvalitetnu obuku, a kada dobiju diplomu počinju da rade. Đacima odgovara i što su od prvog dana prijavljeni i dobijaju redovne plate, a ni stipendije im nikada ne kasne. Imamo đake koji uče po klasičnim programima, ali i one koji uče po oglednim, a za njihovo obrazovanje je potrebno više praktične nastave.
Obrazovanje deteta košta svakog roditelja, a iz ovih škola mamama i tatama poručuju da razgovaraju sa svojom decom i da im predoče da je bolje da završe školu za zanimanja (gradjevina, medicina, mesari, farbari, gipsari) uz koja će imati siguran posao i dobru platu.

Letnji i zimski kombinezoni. Specijalan program za elektricare.
Besplatna isporuka u Zemunu, Beogradu, Staroj Pazovi i Pančevu.
Prodaja: 064/11 65 108

Za polaganje kvalifikacionih ispita za upis u srednju školu, koji će biti održani 23. juna, prijavilo se sedamdeset hiljada kandidata od 80 hiljada učenika koji su završili osmi razred.
Test se polaže u osnovnoj školi u kojoj je kandidat završio osmi razred, gde učenici treba da dođu najmanje pola sata pre polaganja ispita.
Na kvalifikacionom ispitu učenik može da ostvari najviše 20 bodova po predmetu, maksimalno 40 bodova, i rangiranje kandidata obaviće se na osnovu opšteg uspeha u šestom, sedmom i osmom razredu osnovne škole, broja bodova na takmičenjima u osmom razredu i na osnovu rezultata na kvalifikacionom ispitu.
Upisna pravila predviđaju da je učenik položio kvalifikacioni ispit ako je ostvario najmanje po jedan bod iz svakog predmeta. Najpre će biti raspoređeni učenici koji su osvojili od pet do dvadeset bodova iz svakog od predmeta, a zatim i kandidati koji su osvojili najmanje po jedan bod iz svakog predmeta, do broja predviđenog za upis.