Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Prsluci i jakne za zidare i gipsare

Gradjevinski radnici su toliko traženo zanimanje u Srbiji da se preduzeća iz ovog sektora trkaju ko će od njih da stipendira buduće građevince.
Direktor Građevinske škole u Beogradu kaže da su na njihovu adresu već stigle ponude za oko 300 stipendija, iako neće upisati toliko đaka. Najtraženiji su zidari, tesari i armirači, mada se poslodavci trude da pridobiju i elektroinstalatere, dekoratere i keramičare.
Osim građevinaca, u stručnim školama su traženi mesari i pekari. Oni najlakše dobijaju stipendije, ali se i najbrže zaposle kada završe školu.

Tregeruse, pantalone, jakne, prsluci. Sve za gradjevinske radnike.
Besplatna isporuka za Beograd, Staru Pazovu, Zemun i Pančevo.
Radna odeća Katić

- Devetog jula imamo upis srednjoskolaca. Tada gradjevinske firme šalju svoje predstavnike i oni se bukvalno otimaju za naše đake - priča direktor srednje Građevinske škole. - Do sada su nam se već javili "Energoprojekt", "Novkol", "Komgradnja", "Fermaks", "Zlatibor gradnja", "Stemiks" i "Rasmont". Tri godine, dok se školuju, oni im uplaćuju oko 3.000 dinara, koliko im je potrebno za domski smeštaj, hranu i prevoz. Posle toga, odmah dobiju posao u tim firmama, jer se obrazuju za deficitarna zanimanja, koja su veoma tražena. Stipendije su sigurnost i za poslodavce da će uspeti da nađu dobre i kvalitetne radnike.
Andeselić kaže da je potražnja za ovom radnom snagom toliko velika da bi mogli da školuju duplo više učenika, ali u školi nema prostora. S druge strane, nema ni toliko dece koja bi se upisala, pa ponekad ne budu popunjena sva mesta u 14 trogodišnjih obrazovnih profila, jer mladi neće da rade na građevini.
Ni za mesare i pekare nema problema prilikom zapošljavanja. Učenicima Hemijsko-prehrambeno tehnološke škole stipendije već pet godina daje "Delta Maksi grupa".
- Đaci završnih razreda dobijaju svakog meseca stipendiju, a svi se uglavnom i zaposle čim dobiju diplomu - objašnjava Dragana Palić, profesor stručnih predmeta i praktične nastave. - Oni idu na praksu u "Maksi" i ostale prodavnice i tamo dobijaju kvalitetnu obuku, a kada dobiju diplomu počinju da rade. Đacima odgovara i što su od prvog dana prijavljeni i dobijaju redovne plate, a ni stipendije im nikada ne kasne. Imamo đake koji uče po klasičnim programima, ali i one koji uče po oglednim, a za njihovo obrazovanje je potrebno više praktične nastave.
Obrazovanje deteta košta svakog roditelja, a iz ovih škola mamama i tatama poručuju da razgovaraju sa svojom decom i da im predoče da je bolje da završe školu za zanimanja (gradjevina, medicina, mesari, farbari, gipsari) uz koja će imati siguran posao i dobru platu.

Letnji i zimski kombinezoni. Specijalan program za elektricare.
Besplatna isporuka u Zemunu, Beogradu, Staroj Pazovi i Pančevu.
Prodaja: 064/11 65 108

Za polaganje kvalifikacionih ispita za upis u srednju školu, koji će biti održani 23. juna, prijavilo se sedamdeset hiljada kandidata od 80 hiljada učenika koji su završili osmi razred.
Test se polaže u osnovnoj školi u kojoj je kandidat završio osmi razred, gde učenici treba da dođu najmanje pola sata pre polaganja ispita.
Na kvalifikacionom ispitu učenik može da ostvari najviše 20 bodova po predmetu, maksimalno 40 bodova, i rangiranje kandidata obaviće se na osnovu opšteg uspeha u šestom, sedmom i osmom razredu osnovne škole, broja bodova na takmičenjima u osmom razredu i na osnovu rezultata na kvalifikacionom ispitu.
Upisna pravila predviđaju da je učenik položio kvalifikacioni ispit ako je ostvario najmanje po jedan bod iz svakog predmeta. Najpre će biti raspoređeni učenici koji su osvojili od pet do dvadeset bodova iz svakog od predmeta, a zatim i kandidati koji su osvojili najmanje po jedan bod iz svakog predmeta, do broja predviđenog za upis.