Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Radne pantalone sa tregerima - za gipsare i zidare

Radne pantalone treger sa ojačanjima na kolenima. Sadrže nekoliko džepova. Mogu se kombinovati boje osnovnog materijala sa bojama paspula.

Materijal: Diolen sirovinskog sastava PES 65% i pamuk 35%
Veliki izbor boja i velicina.
Moguća izrada vezenog amblema ili štampa.

Proizvodnja i prodaja pantalona - povoljne radne uniforme

radne pantalone kupovinaI klijentovo, i svoje vreme, čuvamo tako što nudimo usluge isporuke odeće na željenu adresu. Svi naši proizvodi imaju garanciju.

Nudimo i  uslugu veza i štampe. Sa našim vrhunskim materijalima i originalnim vezom, uniforma Vaših zaposlenih će dobiti autentičan i neponovljiv izgled. 

Veliko iskustvo nam omogućava da moderan kroj, suptilan vez i lakoću materijala koji odlikuju svako naše odelo ponudimo klijentima po vrlo povoljnim cenam, uvek među najpovoljnijim na tržištu.

Takođe, proizvodimo i konobarske kecelje, kuvarske bluze i kuvarske kape. Za hotele, banje i bolnice proizvodimo čitav niz proizvoda: bluze, majice ,apotekarske mantile, pantalone i hirurške uniforme.