Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Medicinske bluze i pantalone na Banjici

Medicinske sestre koje su u dečjim bolnicama nosile nekonvencionalne, šarene medicinske uniforme delovale su opuštajuće na decu, a i roditelji su se osećali samopouzdanije, donosi novi broj časopisa Journal of Clinical Nursing.
Naučnici sa Univerziteta u Firenci u Italiji, promatrali su 112 dece pre i nakon što su sestre na dva pedijatrijska odela bolnice Meyer počele da nose šarene uniforme jarkih boja. Deca prosečne starosti od 10 godina, bila su podeljena na dve grupe od po 56, a za svako dete je nakon istraživanja intervjuisan jedan roditelj. Deca su u proseku provela 4 do 5 dana u bolnici pre nego što su bila podvrgnuta istraživanju.

Odabrano je pet različitih medicinskih uniformi između 4.500 skica koje su načinila sama deca, odnosno predškolci i školarci koji borave u bolnicama širom Italije. Uniformu su činile pantalone, radna bluza i mantil. Nakon odabira pet crteža, prema njima su sašivene uniforme za medicinske sestre.

Pre no što su deca na odabranim odelima imala priliku da vide sestre u šarenim uniformama, one su nosile konvencionalne bele pantalone i bluze.

"Naše istraživanje je pokazalo da su roditelji i deca prednost dala sestrama na pedijatrijskim odeljenjima na kojima su nosili šarene uniforme", izjavio je voditelj istraživanja Filippo Festini. "Deca su nam rekla da imaju pozitivnije osećaje prema samim sestrama koje brinu o njima, ali najvažniji deo odnosi se na to da roditelji nisu mislili da su sestre manje profesionalne jer nose šarene uniforme. Baš suprotno, i oni su nastupali pozitivnije prema sestrama".

Ipak, promena uniformi nije značajno promenila osećaje dece prema samoj bolnici koje su i dalje jedno od najomraženijih mesta malih bolesnika odvojenih od roditelja.

Medicinska skola "Nadezda Petrovic" u Zemunu

Uniforme za praksu: bele pantalone, medicinske bluze i beli mantili.
Holandski materijal, brza isporuka, više različitih krojeva.

Cene prilagođene srednjoškolcima.


Zemun, Batajnica; 064/1165-108 - radnaodela@gmail.com

Ove školske godine dostupna su sledeći obrazovni smerovi:





















Medicinska sestra - tehničar četvorogodišnje obrazovanje
Kozmetički tehničar četvorogodišnje obrazovanje
Kozmetički tehničar četvorogodišnje obrazovanje
Zdravstveni negovatelj trogodišnje obrazovanje
Medicinska sestra-tehničar za instrumentiranje specijalizacija (peti stepen)
Medicinska sestra - tehničar za anesteziju,
reanimaciju i intenzivnu negu
specijalizacija (peti stepen)
Medicinska tehničar za rad u transfuziji krvi specijalizacija (peti stepen)