Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Radna odela za gradjevinske radnike

Nudimo veliki izbor kombinezona i radnih pantalona. Radna odeća Katić


Radnici Građevinskog preduzeća "Mehanizacija i programat" i privatne firme "Bemaks" privode kraju rekonstrukciju magistrale Bogetići Nikšić, koju su pre tri meseca započeli, radi izgradnje treće saobraćajne trake na dve najteže deonice.

Trebalo je da radove okončaju do 1. juna, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uslova i nekih tehničkih problema rok "probijen", a nova "naredba" građevinarima je da najkasnije do ponedjeljka završe sa radovima.

Stomatologija - Prakticna nastava

Radne uniforme za studente Stomatoloskog fakulteta.
Pantalone, bluze i mantili. Kvalitet proistekao iz tradicije.
Besplatna isporuka na teritoriji Beograda.
Radna odela Katić - poručite telefonom: 062 34 99 23.

Iz statuta:
Clan 176.
Privatna praksa stomatologa
Pripravnicki staž izvodi se po utvrdjenom programu. Pripravnicki staž je praktican rad pod nadzorom ovlašcenog zdravstvenog radnika, odnosno zdravstvenog saradnika - mentora, kojim se zdravstveni radnik i zdravstveni saradnik osposobljava za samostalni rad. Pripravnicki staž se obavlja u zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi pod neposrednim nadzorom zdravstvenog radnika, odnosno zdravstvenog saradnika koji ima najmanje pet godina radnog iskustva nakon položenog strucnog ispita. Zdravstvena ustanova, odnosno privatna praksa, vodi evidenciju, vrši
nadzor i odgovorna je za dosledno sprovodjenje programa pripravnickog staža zdravstvenih radnika i zdravstvenih saradnika. Za vreme trajanja pripravnickog staža pripravnik koji je zasnovao radni odnos sa zdravstvenom ustanovom, odnosno privatnom praksom, ima pravo na
zaradu i sva druga prava iz radnog odnosa, u skladu sa zakonom kojim se uredjuje rad, odnosno u skladu sa ugovorom o radu.

Privatna praksa u toku studija nije dozvoljena, vec samo na studentskim vezbama na fakultetu.



Medicinski mantili, bluze i pantalone

Nudimo kvalitetna radna odela za lekare, medicinske sestre i farmaceute.
Posebne pogodnosti za studente medicine i famracije i ucenike na praksi.
Bele bluze (vise modela), pantalone i mantile (vise modela).
Radna odeća Katić 064/11 65 108

Kliničko upravljanje - prepoznatljiv interdisciplinarni pristup provodenja klinicke prakse koji se zasniva na odlukama prenesenim od strane prakticara na osnovu dokaza.

Zdravstvena organizacija - sastoji se od strategije, sistema i operacionalizacije

Koncept kontrole kvaliteta u zdravstvu - metoda kojom zdrastvene organizacije osiguravaju kvalitet klinicke nege i postupaka. Lekari odgovaraju za uspostavljanje, odrzavanje i pracenje kvaliteta.
Sve lekcije koje su proizišle iz navedenog moraju se implementirati u klinickoj praksi

Bolesnik mora biti siguran i svi naši postupci moraju imati za cilj poboljšanje njegovog stanja.