Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Radne pantalone

Kako su se za ispunjenje svojih zahtjeva ranije izborili radnici Rudnika boksita i Kombinata aluminijuma.
Najjeftinije uniforme na tržištu Srbije. Štampa sa logom Vaše firme.
Isporuka na Vašu adresu. 15 godina saradnje sa privredom.
Rudari su duže od mesec dana držali pod "opsadom" upravnu zgradu Rudnika, a zaposleni KAP-a su na kratko  bili osvojili upravnu zgradu fabrike.

Uprava Željezare je krajem avgusta najavila da će otpustiti sa posla sve koji su trenutno zaposleni radnici, uz otpremninu od 15.000 eura, a zatim, na posao primiti 750 radnika, od kojih bi 200 trebalo da budu novi zaposleni.
Na spisku zaposlenih u Željezari trenutno je 1.400 radnika.
Željezara ne radi već godinu dana, a uprava je najavila da je završnoj fazi montiranje nove elektrolučne pecći, što će, prema najavama, omogućiti nastavak proizvodnje ove jeseni.

Medicinske uniforme

Isporuka medicinskih uniformi na kućnu adresu. Uniforme po Vašim merama.
Postoji nekoliko legendi o postanku imena Vračar. Najstarija potiče iz 1521. kada je ovaj kraj dobio ime po junaku - neverniku čije je ime bilo Vračar, a koji je na tom mestu imao kolibu. Po drugoj, ime potiče od - vrapčijih polja, jer je mnogo ovih ptica bilo nastanjeno na teritoriji današnjeg Vračara. Ukidanjem rejona 1952. obrazovane su dve opštine: Istočni Vračar i Neimar. Od 1960. utvrđena je teritorija današnje opštine koja obuhvata delove nekadašnjih opština - Istočni Vračar, Neimar i Terazije.