Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Ugostiteljske kecelje za opstinu Zemunu

Keper - 100% pamuk
Keper - 50% pamuk, 50 % poliester
Keper - 33% pamuk, 67 % poliester

U svim velicinama i bojama uz štampu sa logom Vaše firme.

Zemun je gradsko naselje u opštini Zemun u Gradu Beogradu. Prema popisu iz 2002. bilo je 145751 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 141997 stanovnika).
Zemun se nalazi na ušću Save u Dunav u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Radni kombinezoni - Novi model

Obaveštavamo kupce da smo ponudu povećali za još dva modela radnih kombinezon.

Osnovni modeli u jednoj ili dve boje, sa paspulima. Standardna dva džepa sa strane,dva na grudima sa kapnama ili rajsfešlusom i dva džepa sa strane. Po želji girtla za ćekić i ojačanje na kolenima.
Materijal: 200 - 300 gr/m2 ; 65 % poliester - 35 % pamuk i 40 % poliester - 60 % pamuk.

Ekonomska cena.

Gradjevinci u radnim odelima

Postovani klijenti,

obavestavamo vas da od februara vrsimo isporuku radnih odela i kecelja na adresu kompanija u opstinama Stari Grad, Savski Venac i Vracar. U ostalim opstinama po potrebi.

Podsecamo vas da za beogradske opstine Zemun i Novi Beograd ovo vazi od osnivanja firme.

Kontakt telefon 064/ 11 65 108
vojinkatic@gmail.com
Mike Antica 7
Stara Pazova


Vesti - Ekonomska kriza u svetu inspirisala je grupu građevinskih radnika u Velikoj Britaniji da naprave pesmu protiv recesije. Ovaj čudni rokenrol bend po nazivu "Kanari Vulf" svoju pesmu nazvao je "Lomljivi kredit" zbog kraha kreditnog sektora u Americi tokom maja meseca. Rok grupa građevinskih radnika, obučenih u svoja radna odela, izvela je svoju pesmu na vrhu zgrade glavnog finansijskog centra "Kanari Varf".

Medicinska oprema Katic - Obezbeđen posao za 1.000 belih mantila

Proizvodimo kvalitetne mantile, bluze i radne pantalone za medicinske sestre, srednjoslosku i studentsku praksu. Zemun - Stara Pazova - Indjija.
  • Keper 100% pamuk
  • Keper 50% pamuk
  • Keper 33% pamuk
Dobro dosli. 064/ 11 65 108


BEOGRAD - Uskoro će zdravstveni radnici Srbije dobiti „pojačanje“ od čak 1.000 kolega, i to 300 lekara i 700 medicinskih sestara i tehničara. U Ministarstvu zdravlja, koje je odobrilo otvaranje novih radnih mesta, veruju da će ovaj potez unaprediti zdravstvenu zaštitu pacijenata, ali i uticati na rešavanje problema visoke nezaposlenosti medicinskog kadra.

Za dve godine, prošlu i ovu, u sistemu zdravstvene zaštite posao će dobiti oko 2.700 doktora i medicinskih sestara, od čega 700-800 lekara.

- Broj nezaposlenih zdravstvenih radnika ne može biti definitivno rešen na
ovakav način, bez obzira na našu jasnu strategiju, ukoliko se istovremeno smanji prekomeran upis u medicinske škole i na fakultete. Prema našoj strategiji kadrova, na svim medicinskim fakultetima ne bi trebalo da se upisuje više od 600 studenata godišnje, i mi nekoliko godina insistiramo kod Ministarstva prosvete na reformi upisne politike. To naravno nije lako sprovesti, ali u situaciji u kojoj svake godine diplomira novih 1.000 lekara, iluzija je očekivati da se lako reši problem nezaposlenosti - kažu u Ministarstvu zdravlja.

U Srbiji danas ima 1.899 nezaposlenih doktora, po evidenciji Nacionalne službe
za zapošljavanje, ali su u tu uračunati i 717 lekara koji su sa otpremninama napustili posao i imaju pravo da dve godine budu na evidenciji.

Koliki je značaj odgovornog i planskog odnosa prema zapošljavanju medicinskog osoblja govori i činjenica da će na predstojećem sastanku rukovodećeg tela Svetske zdravstvene organizacije za Evropu najvažnija tema biti razvoj kadrova u medicini.

- Kao i još nekoliko država u tranziciji, suočavamo se sa činjenicom da iz zemlje odlaze mladi visokoobrazovani ljudi. I SZO je prepoznala ovu pojavu, smatra je jednom od ključnih pitanja zdravstvenih sistema, a njeni stručnjaci će se uključiti u pravljenju strategije kadrova - kaže Snežana Simić, savetnik ministra zdravlja.