Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Zimski kombinezon je prava stvar

Zadovoljni korisnici su naš krajnji cilj, stoga i proizvode svoga poslovanja prilagođavamoi vašim potrebama. Uslugama koje vam pružamo uvek nastojimo biti korak ispred kako bi vašu radnu svakodnevicu učinili još prijatnijom i jednostavnijom. Radosni smo što je naše namere prepoznao veliki broj korisnika, zbog čega verujemo da smo uspešno izašli u susret vašim očekivanjima.

Ova zima je mnogo hladnija od prethodnih. Vec u decembru temperature su padale ispod -15 stepeni. Obucite se toplo.

Dostava na kucnu adresu.
Prodaja: 064/11 65 108

Veliki brat - kuvarska kapa i kuhinjska kecelja za svakog ukucanina

Velika nam je cast sto smo pomogli kompaniji Medoprodukt u njihoj promociji novog proizvoda.Dzem od kestena ce sigurno biti veliki uspeh.

Svaki ucesnik u emisiji Veliki Brat koja se emituje na televiziji B92 dobio je po jednu kuvarsku kapu i jednu musku/zensku kecelju sa logom "Dzem od kestena" firme Medoprodukt.
Kuvarska kapa i kuhinjska kecelja Slika preuzeta sa sajta Veliki Brat Srbija

Mi proizvodimo lepe uniforme

Najveca prednost postupka proizvodnje u kojem dizajner prati svoje radno odelo od razgovora s kupcem do njegove krajnje izrade je sto nasa paznja nije posvecena ubrzavanju izrade, masovnoj proizvodnji i sablonizaciji. Mi svoju paznju fokusiramo na udobnost, kvalitet, stil kupca i njegove potrebe.
Radna uniforma, bila ona trgovacka kecelja ili hirurska bluza, predstavlja deo Vase firme i kao takva ne treba da bude proizvod necije zelje da proizvede hiljadu dnevno, vec nase zelje da svaki detalj ima svoju funkcionalnost i ostavlja utisak profesionalnosti. Nase uniforme su lepe.