Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Novi radnici u Zastavi elektro?

Zastava elektro proizvodi samo za evropsko tržište na koje će biti isporučivano sto odsto proizvodnje.
Spremite se za novu sezonu. Radna odela
Isporuka na Vašu adresu. Štampa sa logom firme.
Proizvodnja u ZE treba da počne oko 1. maja.
"Da oni koji ostanu u fabrici imaju normalno poslovanje i žive od svog rada", rekao je on objasnivši da će od 1. maja početi probna proizvodnja, da će ona biti u znatno manjem obimu i za prvo vreme stacionirana u magacinskom prostoru, dok se glavna hala ne renovira.

Predsednik Sindikata u Zastavi elektro Slobodan Gajić  izjavio je da se većina radnika odlučila za odlazak iz firme i uzimanje otpremnine, tako da će najverovatnije novi vlasnik upošljavati nove, mlade radnike.

"Radnici, koliko sam ja upoznat, nisu baš zadovoljni i u razgovoru sa novim poslodavcem su se u stoprocentnom broju prijavili za socijalni program", rekao je on i dodao da preduzeće trenutno ima 284 radnika.

On je dodao da novi poslodavac nema obavezu da zadrži radnike i da je već svima rekao da će radnici biti zapošljavani na odredjeno vreme, a da će biti primljeni u stalni radni odnos samo ako zadovolje kriterijume.