Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

[prilog] Medicinski komunikacioni sistemi i praksa

Osnovni cilj sistema je omogućavanje optimalnog protoka informacija, poboljšanje kvaliteta zdravstvene nege i redukovanje administrativnih troškova. Izgradnja zahteva uvođenje i primenu informacionih tehnologija (IT) u zdravstvenoj nezi i biomedicini, čime se unapređuje razvoj primenjene medicinske informatike i time poboljšavaju usluge i praksa. U izgradnji medicinskih komunikacionih sistema uključeni su stručnjaci različitih profila i specijalnosti: lekari, informatičari, menadžeri.

Efikasni programi razvoja medicinskih komunikacija, koje razvija i podržava Evropska unija, počivaju na primeni strategije čiji je osnovni cilj pružanje medicinskih informacija i zadovoljenje potreba svih grupa koje učestvuju, obezbeđuju ili traže informacije koje utiču na medicinsku negu pacijenata: lekari, pacijenti, farmaceuti, farmaceutske i biotehnološke kompanije, institucije koje se bave preventivnom zaštitom i negom bolesnika, menadžment, kao i svi ostali profesionalci uključeni u zdravstvenu zaštitu. Osnovni cilj strategije je prilagođavanje i povećanje efikasnosti usluga, uključivanje u postojeće koordinirane tokove medicinskih komunikacija i poslova, obezbeđivanje dodatne podrške potrebne za medicinske
komunikacione programe kojima se omogućava informisanje svih navedenih grupa korisnika.

Razvoj globalnih, ali i lokalnih ili regionalnih, zdravstvenih komunikacija zavisi od mnogih faktora: ekonomske i kulturnoobrazovne razvijenosti sredine, tržišta, konkurencije, zdravstvene zaštite uopšte.

Usluge koje se ostvaruju u okviru medicinskih sistema uključuju direktnu komunikaciju lekara sa pacijentom, pružanje dodatnih specijalističkih informacija, obezbeđivanje informacija o novim domaćim i stranim proizvodnim programima, informacije o lekovima, medicinskoj odeci, lako pretražive baze podataka, informacije o programima medicinske nege, ažurirane članke, referensne materijale i linkove prema stranicama namenjenim profesionalnom razvoju.

Takođe, sadrže informacije o zakonima, tehnologiji, mogućnostima usavršavanja, obrazovanja i zapošljavanja. Sistemi medicinskih informacija razvijaju i primenjuju inovativne obrazovne programe i omogućavaju edukaciju baziranu na dokazima i najboljoj praksi, kao i programe i inicijative vezane za kontinuirano obrazovanje. Da bi se predstavila kvalitetna, kritička informacija lekarima i istraživačima i olakšala komunikacija o važnim temama u okviru pojedinih specijalnosti, koriste se različiti mediji. Efikasna komunikacija na relaciji lekar - pacijent ostvaruje se primjenom odgovarajućeg integrisanog programa. Kada je reč o ovoj grupi korisnika sistema medicinskih informacija, nastojimo da uspostavimo vrednovan, prilagođen i efikasan izvor informisanja i savetodavni centar koji pacijenatima pruža odgovore na brojna pitanja u vezi sa njihovim zdravljem.

Sistemi utiču na unapređenje efikasnosti zdravstvenog menadžmenta, pružaju informacije o ogućnostima učešća u međunarodnim konzorcijumima i strateškim grupama. Ostvarivanje uspešnih partnertstava sa medicinskim institucijama i drugim centrima zdravstvene nege pomaže u izgradnji zdravstvene mreže koja prelazi okvire tradicionalne medicinske nege. Mogu se uvesti i u okvire medicinske škole gde bi značajno poboljšale praksu.

Uvođenjem medicinskih informacionih sistema i njihovom primenom neprestano raste potreba za kvalitetnim i validnim bazama podataka. Njihova izgradnja počiva na primeni međunarodnih standarda i odgovarajućih softverskih paketa. U tom cilju je od velikog značaja prepoznavanje potrebe neprestanog razvijanja i standardizacije medicinskog jezika i klasifikacionih sistema. Medicinski klasifikacioni sistemi koji se koriste pri izradi računarskih baza podataka razvijaju se sa razvojem medicinskih nauka i proširuju se terminima iz graničnih naučnih disciplina, čime se omogućava posmatranje sa različitih stanovišta, što znatno utiče na kvalitet i poboljšanje medicinske prakse.

Radna odela i tregeruse za farbare i limare










gipsarsko radno odelo

zidarski radno odelo
Model: Tregeruse T1 Model: Tregeruse T2


Izradjeno od kvalitetnog holandskog materijala.
Sa puno funkcijskih i bezbednosnih nadogradnji.
Isporuka omogucena za Novi Beograd, Stari grad, Savski venac, Zemun, Staru Pazovu i Indjiju. U ostale delove Srbije po dogovoru.

Kontakt: 064 11 65 108
radnaodela@gmail.com

Kombinezoni za industriju

Nudimo veliki izbor modela za radnike u industriji, medicini i gostiteljstvu:
  • kombinezone
  • radne prsluke
  • radna odela
  • kecelje
  • mantile
  • kao i mogućnost krojeva po želji kupca.
Radna odeća Katić
radnaodela@gmail.com
064/11 65 108

Oprema za učenike medicinskih škola

Iz ponude izdvajamo poseban program za naše najdraže mušterije, učenike medicinske škole:

  • Više modela belih mantila, krojenih po meri učenika.
  • Ženske i muške bele pantalone i bluze za praksu.

Izrađeno od kvalitetnog materijala i, što je vrlo bitno za opterećeni kućni budžet, pristupačno.
Besplatna isporuka na teritoriji Beograda i Stare Pazove.
Poseban popust za odeljenske nabavke.


Pred novom, velikom i veoma lepom zgradom srednje Medicinske škole u naselju Carina prvi put su se, juče, na početku drugog polugodišta, okupili đaci. Kad je zvonilo, ušli su, ne krijući uzbuđenost, u svetle i besprekorno uređene hodnike i učionice novog zdanja. Upoznali prostor u kome ta srednja škola, jedina regionalnog karaktera u ovom gradu, počinje svoj novi život, zamenjujući teskobu i teškoće odličnim uslovima, prostranstvom i lepotom.

[Prilog] Nadežda Petrović


Nadežda Petrović je naš najznačajniji umetnik s početka dvadesetog veka. Rođena je u Čačku 1873.godine. Višu žensku školu završila je u Beogradu 1891.godine. 1892.godine, polaže ispit za nastavnicu crtanja u srednjim školama i postaje učenica u ateljeu Krstić. 1896-97.godine pohadja školu kod Kirila Kutlika. Od 1898.godine počinje školovanje u Minhenu u ateljeu slovenca Antona Azbea. Već 1900.godine je imala prvu samostalnu izložbu u Beogradu. 1901.godine započinje rad u ateljeu Julijusa Ekstera u Minhenu. U Beogradu 1912.godine otvara slikarsku školu i učestvuje na četvrtoj jugoslovenskoj izložbi. U prvom balkanskom ratu ucestvuje kao dobrovoljna bolnicarka na frontu. Sa srpskom vojskom je ponovo 1913. i 1914.godine. Umrla je u Valjevu, od tifusa, gde je bila na dužnosti dobrovoljne bolničarke.

Na našem sajtu ćemo postavljati male priloge o velikim ljudima koje smo svi zaboravili.

Proleće u radnim odelima

Spremni smo da obezbedimo Vašim radnicima radnu odeću primerenu varljivim vremenskim uslovima. Zdravi radni uslovi su osnova za bezbedan boravak na poslu, a naši funkcionalni dodaci radnim kombinezonima i prslucima povećaće efikasnosnot prilikom obavljanja gradjevisnkih poslova na otvorenom.


Želimo Vam uspešnu sezonu!



Proleće je jedno od godišnjih doba, koje po konvenciji na severnoj Zemljinoj polulopti traje deo marta, ceo april, maj i deo juna, a na južnoj Zemljinoj polulopti deo septembra, ceo oktobar, novembar i deo decembra. Na dan početka proleća, takozvanu prolećnu ravnodnevnicu, koja obično pada oko 21. marta, obdanica i noć traju po 12 sati.

Isporuka na teritoriji Starog grada

Gradska opština Stari grad
Grb opštine
Čast nam je što smo kvalitetnom uslugom uspeli da pomognemo ugostiteljskim objektima ove beogradske opštine. Podsećamo Vas da smo obezbedili besplatnu isporuku kecelja, bluza i drugih proizvoda na teritoriji Starog grada.



Za wiki:
Gradska opština Stari grad je beogradska opština i zauzima površinu od 698 ha, na kojoj živi oko 55.000 stanovnika.

Ime Starog grada odražava istorijsko mesto i ulogu starog gradskog središta odakle se Beograd dalje razvijao. Sadašnja opština je nastala i ponela današnji naziv 1957. spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija.

Dan opštine je slava Cveti, koji se slave poslednje nedelje pred Uskrs.