Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Bele kecelje, bluze i radne pantalone

Hleb u Srbiji neće poskupeti ako Vlada prihvati zahteve pekara i zabrani izvoz pšenice i brašna, kaže predsednik Udruženja pekara Srbije Zoran Pralica.On, međutim, kaže da bi poskupljenje hleba bilo potpuno opravdano zbog visoke cene brašna i da se mora imati u vidu da se iz zarade plaćaju i mnogi troškovi.
Pored brašna, soli, kvasca i aditiva u cenu hleba ulaze i troškovi amortizacije, akumulacije, registracije vozila, radne uniforme, plate radnicima, objašnjava on.
Radne uniforme - najpovoljniji u Srbiji
Uniforme Katić 062 / 349 923
Pralica je kazao da još uvek nisu razgovarali sa predstavnicima vlade o poskupljenju hleba i dodao da, ipak, veruje da će vlada prihvatiti njihove predloge, jer će u suprotnom hleb koštati 70 dinara po vekni.

On je kazao da pekari traže da se zabrani izvoz pšenice i brašna, da se ukinu carine na uvoz brašna i pšenice i da se produži važenje Uredbe o hlebu, koja predvidja ograničenje marži. Pralica je kazao i da pekari traže korekciju odredbe sporazuma između Robnih rezervi i Unije pekara kojim bi se cena hleba koja se pravi od pozajmljene pšenice iz robnih rezervi povećala sa 38 dinara (koliko je bilo najviše) na 44 dinara.

On je dodao da će u suprotnom hleb morati da poskupi, jer će doći do poskupljenja električne energije i nafte.

On je izrazio očekivanje da će biti nastavljena akcija Unije pekara i ministarstva i da će se, puštanjem određene količine pšenice iz robnih rezervi i uz produženje Uredbe o ograničenim maržama i remintendi, moći uticati da hleb ne poskupi.

Generalni direktor Zemljoradničke zadruge "Mrkšićevi salaši" iz Srpskog Itebeja Vojislav Mrkšić rekao je da se sadašnja cena vekne belog hleba od 55 dinara može još čuvati ukoliko drastično ne poskupe energenti koji značajno utiču na proizvodnju.

On smatra da treba da se naprave socijalne karte i da se uvede proizvodnja jeftinijeg "narodnog hleba" za socijalne ugrožene kategorije. Mrkšić je najavio da će od nedelje pekara koja je u sastavu zadruge "Mrkšićevi salaši" početi da proizvodi narodni hleb od brašna tip 850 i da će vekna od 400 grama koštati 40 dinara.

On je naglasio da uredba Vlade Srbije o pozajmici brašna iz robnih rezervi treba da se odnosi podjednako na sve proizvođače hleba, a ne da se, kako je rekao, "primenjuju dvosturki aršini i da se ta pozajmica daje samo pojedinim proizvođačima". Direktor Direkcije za robne rezerve ranije je rekao da ne vidi razloge zbog kojih bi hleb u Srbiji ponovo poskupeo jer je sadašnja cena dosta visoka.