Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Gradjevina - kombinezoni, pantalone i HTZ uniforme

Kompanija Energoprojekt holding u prvoj polovini 2011. ostvarila je prihod od 92,4 miliona evra, što je povećanje od oko osam odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Uniforme Katić imaju 16 godina tradicije u proizvodnji i prodaji radnih odela i kombinezona.
Isporuka na teritoriji cele Srbije. Najpovoljniji na tržištu.


Izvršni direktor za finasije tog preduzeća Dimitraki Zipovski kaže da su prihodi u prvom kvartalu 2011. godine bili oko 33 miliona evra dok su u drugom kvartalu oni bili nešto manji od 60 miliona evra.

"Od 2004. do 2010. godine ukupni prihodi Energoprojekta holding uvećani su 1,7 puta, neto dobitak bio je veći za 1,9 puta, dok je produktivnost duplirana", kazao je Zipovski.

Prema njegovim rečima, energetika, industrija i građevina su sektori u kojima Energoprojekt ostvaruje više od 90 odsto prihoda.

Zipovski je naveo i da je Energoprojekt holding u prvih šest meseci 2011. godine ugovorio poslove u vrednosti od oko 77 miliona evra. "Od 2009. godine Energoprojekt je zaključio ugovore vredne 530 miliona evra, a vrednost nerealizovanih poslova na kraju juna ove godine bila je preko 300 miliona evra", kazao je on.

On je naglasio i da je Energoprojekt holding, u kojem je zaposleno 2.313 radnika, većinski vlasnik svih 10 zavisnih preduzeća, a učešće u njima se kreće od 62,8 do 95 odsto.

Prema njegovim rečima plan je da u periodu od 2012. do 2015. godine Energopriojekt holding ostvari rast prihoda od tri do četiri odsto godišnje, a bruto dobit da raste od pet do 10 odsto.