Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Radna odela i kombinezoni

Radna odela
Zahvaljujući kvalitetu materijala koje koristimo, kao i profesionalnoj izradi, za naše proizvode dajemo višemesečnu garanciju. Kvalitet smo potrvrdili i kroz uspesnu saradnju sa vise inostranih gradjevinskih firmi i ugostiteljskih objekata.

Rokovi izrade kombinezona
Kapaciteti pogona su veliki, ali svakom delu posvecujemo duznu paznju, tako da su nam zavisno od količine , rokovi izrade od 7 do 15 dana. Naravno, za manje kolicine postoji i opcija "petak za ponedeljak".

Isporuka
Isporuku obavljamo na teritoriji cele Srbije i mozemo da se pohvalimo zadovoljnim gipsarima, gradjevincima, automehanicarima, pekarima, stolarima, kuvarima, konobarima i medicinskim radnicima od Novog Sada do Novog Pazara.

Kuvarske uniforme - kapa, bluza i bele pantalone

Visoko kvalitetna uniforma za glavnog kuvara, sa tradicionalnim dizajnom koji odise profesionalizmom i dobrim ukusom. Izradjumo u svim velicinama uz posebne dodatke po zelji kupca.
Materijali su prilagodjeni profesiji.
Brza isporuka sa garancijom kvaliteta.

Kombinezoni i radne jakne

Vec 13 godina proizvodimo i prodajemo ergonomična i funkcionlana radna odela.
Kombinezoni, prsluci i jakne su napravljene od vrhunskog materijala sa nasom garancijom za izdržljivost. Iskusni krojaci daju kvalitetan dizajn i potpunu udobnost u radu. Besplatna isporuka u Beogradu, Staroj Pazovi i Zemunu.