Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Uniforme za srednjoskolce

Vise modela kecelja za vrhunske kuvare i one koji se tako osecaju.
Kecelje za poslastičare, trgovačke radnje i mesare.
Štampa sa logom Vaše firme.
Besplatna isporuka na teritoriji Beograda, Stare Pazove i Zemuna.
Naručite: 064/11 65 108
Od prošle jeseni đaci smederevske OŠ "Dr Jovan Cvijić" na časove dolaze u školu isto obučeni. Devojčice imaju teksas kecelje kratkih rukava, a dečaci oblače prsluke. Na garderobi je i amblem na kojem je izvezen znak škole sa natpisom "Cvijićevci". Direktorka Dragica Golubović kaže da su pojedini učenici na početku imali otpor prema uniformi, ali sada je svi nose i ponosni su što idu baš u ovu školu.
- Dolazila nam je čak i inspekcija, jer su nas neki roditelji prijavljivali - priča Golubovićeva. - Mi smo, međutim, sve uradili po propisima, sproveli smo anketu i čak dve trećine, odnosno 67 odsto mama i tata, podržalo je naš predlog. Savet roditelja je smatrao da je to dobro rešenje, jer uniforme stvaraju osećaj pripadnosti školi i poboljšavaju radnu disciplinu.
Profesori ne nose uniforme, ali za sve zaposlene postoji pravilnik oblačenja, pa ni nastavnice ne dolaze na časove u minićima i u majicama na bretele.
Zagovornici uniformnog oblačenja kažu da bi se povratkom kecelja ublažio i pojavni oblik socijalnih razlika, dok protivnici ove ideje tvrde da bi se tako narušila individualnost dece. Direktorka smatra da tvrdnje protivnika uniformi lako "padaju u vodu", jer one niti su skupe, niti ugrožavaju dečiju posebnost.
Roditeljima je jednostavnije da jednom godišnje plate toliko nego da stalno kupuju nove majice, dukseve i ostalu garderobu. Kod nas se priča o tome kako kecelje uništavaju kreativnost, dok u zapadnim zemljama to već decenijama postoji i niko nije primetio da se ona tako gubi.