Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Medicinski mantili

Beli mantili s dugim rukavima, koji su decenijama nosili lekari, uskoro će biti zabranjeni u Britaniji, saopšteno je iz britanskog Državnog zavoda za zdravstvo (NHS).
Beli medicinski mantili, pantalone i bele bluze.
Kroj po Vasoj meri. Holandski materijal.
Povoljno. Besplatna isporuka. Prodaja: 064/ 11 65 108.
Novi "dres-kod", koji je predstavio ministar zdravstva Alan Džonson, može se najbolje opisati frazom "goli do laktova", što znači da će lekarima i medicinskim sestrama takodje biti zabranjeno da nose satove, nakit poput prstena i narukvica, ali i kravate.

Cilj nove mere je iskorenjivanje smrtonosnih bolničkih infekcija kao što su one izazvane bakterijama "klostridijum dificile" (C.Diff) i MRSA (meticilin rezistantni stafilokokus aureus).

Mantili sa dugim rukavima, koji se već sad postepeno izbacuju iz upotrebe u mnogim zdravstvenim ustanovama u Velikoj Britaniji, opasni su zbog mogućnosti da se bakterije zadrže na krajevima rukava i prenose sa pacijenta na pacijenta.

Prema rečima ministra Džonsona, novi propisi o oblačenju će obavezati medicinsko osoblje da temeljito peru ruke, što će smanjiti širenje infekcija. Stručnjaci upozoravaju da čak dve trećine lekara ne praktikuje temeljito pranje ruku.

Pored toga, novi propisi će uključivati mere izolacije pacijenata zaraženih nekom od bolničkih infekcija, a medicinskim sestrama će biti omogućeno da četiri puta godišnje svoje izveštaje dostavljaju direktno upravnim odborima bolnica kako bi se izbegla mogućnost da se izveštaji "zagube" negde u ladicama upravnika.
Farmaceuti, zubari, učenici medicinskih školi i fakulteta.
Poseban popust za grupne porudžbine.
Nastavimo uspešnu saradnju.
Radna odeća Katić
Plan o promenama u NHS sistemu je najavljen pošto je jedna studija pokazala da su britanske bolnice po pitanju infekcija medju najgorima u Evropi, posle Slovačke, Madjarske, Poljske i Češke.