Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Kombinezoni se prodaju i u Beogradu

Svoj veliki povratak na modnu scenu kombinezoni su zabeležili i ranije, ali njihova popularnost ne jenjava. Tako su se i ove sezone ponovo našli u kolekcijama brojnih dizajnera i modnih kuća u najrazličitijim oblicima.

U obzir dolaze sve moguće varijante, od pamučnih sportskih do svilenih večernjih modela. Koliko je popularan i među slavnima, pokazale su brojne zvezde koje su ga furale čak i na crvenom tepihu raznih gala događanja. Stela Mekartni nedavno se na crvenom tepihu najvećeg američkog modnog događanja pojavila u čipkastom kombinezonu sopstvene izrade, Keti Holms prošetala ga je već na nekoliko premijera, a rado ga nose i Gvinet Paltrou i Kejt Mos.

Ove sezone veoma su popularni kombinezoni-dimije, koji prate trend pantalona, a mogu proći kako u dnevnoj tako i u večernjoj varijanti. Kombinezon će vam pomoći da izdužite telo, naročito ako je reč o modelu koji ima duboki V izrez i ako ga nosite u kombinaciji sa visokim štiklama. Modeli s kratkim nogavicama izgledaće odlično na ove sezone vrlo trendi sandale gladijatorke.

Ako vam se čini da je kombinezon dosadan i nepraktičan komad odeće, opustite se i dopustiti sebi malo mašte. Uz nekoliko modnih detalja i ovaj „sve u jednom“ odevni predmet može biti vrlo „promenjiv“ i svakodnevno nosiv. Jedanput ga kombinujte sa maramom, drugi sa nekim krupnim nakitom, treći sa širokim upadljivim kaišem, četvrti sa nekim zanimljivim topićem koji viri ispod njega… Kombinacije su bezbrojne, zato nemojte oklevati da eksperimentišete!