Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Najtraženiji farmaceuti - beli mantili se visoko cene

Sajam zapošljavanja koji je organizovala filijala Nacionalne službe zapošljavanja izazvao je do sada najveće interesovanje.

Ž. Panelić je više godina radio u raznim gradjevinskim firmama, a sada je bez posla.

- Mogu da radim i kao tesar i kao zidar. Prihvatio bih bilo koji posao jer mi nije teško da radim samo da je solidno plaćeno.

- Trenutno volontira u Zdravstvenom centru, jer je završila Višu školu za rentgen tehničara. Čuo sam da neki stomatolog, zubar traži rentgen tehničara što bi joj dobro došlo da radi popodne -

Po rečima direktora filijale NSZ u Kruševcu, na Sajmu zapošljavanja pojavila su se 32 poslodavca koji su nudili posao za preko dve stotine lica.

Farmaceutska kompanija „Fam farm“ iz Kruševca ima potrebu za osmoro diplomiranih farmaceuta.

- U Kruševcu na evidenciji nema diplomiranih farmaceuta, a mi smo voljni da primimo sve koji se prijave bez obzira da li imaju iskustvo ili su pripravnici. Ukoliko bi neko imao specijalizaciju za kontrolu lekova onda bi mogli i da povećamo broj na desetoro diplomiranih farmaceuta - tvrdi šef pravne službe „Fam farma“.