Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Pekarske uniforme, kecelje, pantalone

Poljoprivrednici Pomoravskog okruga podržavaju Zadružni savez Vojvodine, koji je od države zatražio da cena pšenice ovogodišnjeg roda ne bude ispod 17,65 dinara za kilogram, rečeno je Tanjugu u Poljoprivrednoj stanici.

Mantili i radna odela Katić - najpovoljnije uniforme u Srbiji.

Oni traže od ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, da država pomogne poljoprivrednicima da se izbore za tu cenu. Pekarski zanat jedino cena od 17,65 dinara pokriva minimalne troškove proizvodnje pšenice, sve što je niže od toga je gubitak, poručili su poljoprivrednici Pomoravlja, Resave i Levča i istakli da Zadružni savez Vojvodine podržavaju i u predlogu da Republička direkcija za robne rezerve otkupi do 200.000 tona ovogodišnjeg roda pšenice po ceni od 17,65 dinara.
- Najveći deo poljoprivrednika nema odgovarajući skladišni prostor za
pšenicu da bi čekao bolju cenu, a pritisnuti smo i besparicom i to mlinari debelo koriste i ucenjuju - rekao je Tanjugu poljoprivrednik Stanko Jovanović iz sela Ribara kod Jagodine, na levoj obali Velike Morave.
- Kad odem u grad, sve same pekare i apoteke, pa ko bi otvarao pekaru da nema vajde, a ovde guli seljaka ko stigne - dodao je Jovanović.
On tvrdi da će mnogi seljaci, ukoliko "država nešto ne uradi", odustati od setve pšenice na jesen, jer nema računice sa skupim semenom, veštačkim đubrivima i zaštitnim sredstvima.
Žetva pšenice u Pomoravskom okrugu počeće krajem ovog meseca, ocenjuju u Poljoprivrednoj stanici, a poljoprivrednici ne znaju ni otkupnu cenu, ni cenu kombajniranja, koja će, u odnosu na prošlu godinu. Pekari se ne slazu sa ovom tvrdnjom.