Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Medicinski mantili u Beogradu

Sistem izabranih doktora nije zaživeo, u domovima zdravlja su velike gužve, mnogi ozdrave pre nego što se pregledaju, pacijenti kubure sa terapijom, antibiotici ne mogu da se kupe privatno, a na recepte se čeka.

Medicinski mantili i lekarske uniforme u svim veličinama. Uvozni medicinski keper. Uniforme Katić

Pregledi kod lekara opšte prakse trenutno se zakazuju za tri do sedam, pa čak i 10 dana. Ko se požali na upalu grla, kašalj ili kakvo drugo akutno stanje, stiče ”privilegiju” da do svog izabranog lekara stigne pre roka: tako što zauzme mesto pred ordinacijom i onda čeka na red.

"U ovom vakuumu propisa u najvećem gubitku su pacijenti, jer nemaju čime da se leče", kaže Dragutin Rajevac iz Saveza privatnih apotekara Srbije, prenose Novosti.

"Svakodnevno nam dolaze ljudi sa upalom sinusa ili grla i traže neki antibiotik, jer do svog izabranog lekara ne mogu da stignu za dva-tri dana. U nepovoljnoj situaciji su i oni koji idu u privatne ordinacije, jer ne postoji obrazac privatnog recepta, pa mnogi apotekari izbegavaju da izdaju antibiotike na izveštaj lekara, strahujući od kazni inspekcije.", naglašava Rajevac.

Dr Nevenka Dimitrijević, lekar u Domu zdravlja Voždovac i predsednik Saveza sindikata i farmaceuta Srbije, smatra da pacijenti ne bi smeli da se dovode u situaciju da o svom trošku nabavljaju antibiotike, ali da lek može da se izda i ako je propisan na običnom parčetu papira sa faksimilom i pečatom lekara.