Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Radnicki prsluci u Beogradu

Narednih dana biće potpisani ugovori sa kompanijama kojima će biti poverena izgradnja saobraćajne petlje Radnička i Jurija Gagarina, a do kraja godine biće završena i petlja kod Hipodroma.
Visoko kvalitetni, topli prsluci za radove na otvorenom. 15 godina tradicije. Uniforme Katic
Novobeogradski deo gradilišta mosta preko Save kod Ade Ciganlije juče je obišao gradonačelnik Dragan Đilas sa saradnicima i prisustvovao početku jedne od najvažnijih faza gradnje – navlačenju 400 metara dugačkog bočnog raspona.
Gradonačelnik je podsetio da se upravo juče navršilo tri godine od kada je preminuo Nenad Bogdanović, koji je kao gradonačelnik i otpočeo ovaj veliki projekat.
– Želim da na ovaj način, u ime svih Beograđana, zahvalim na svemu što je Bogdanović uradio za glavni grad. Posebno za ogroman trud, rad i energiju da bi most na Adi Ciganliji rastao iz dana u dan i do kraja 2011. godine bio završen – istakao je Đilas.
On očekuje da narednih dana budu potpisani ugovori sa kompanijama kojima će biti poverena izgradnja saobraćajne petlje Radnička i Jurija Gagarina.
– Trebaće devet meseci da se spoje dva dela mosta – precizirao je Kotnik. 
Gradnja mosta na Adi Ciganliji počela je početkom decembra 2008. i do sada je izgrađeno oko 300 metara konstrukcije, dok je na levoj obali Save završena izgradnja svih pet stubova.
Ukupna dužina mosta biće 969 metara, a širina 45. Imaće šest saobraćajnih traka, dva koloseka za šinski saobraćaj i dve pešačko-biciklističke staze, a maksimalna propusna moć biće oko 12.000 vozila na sat.

– Radovi će početi krajem oktobra, a do kraja godine biće završena i petlja kod Hipodroma, koja će biti deo pristupnih saobraćajnica za novi most preko Save – rekao je Đilas.
Direktor projekta Radovan Kotnik rekao je da će čelični deo mosta, dugačak 376 metara, biti završen krajem avgusta sledeće godine.