Radna odela u Srbiji

Proizvodnja i stampa radnih uniformi

Proizvodnja radnih odela i zaštitne HTZ odeće. Izrada radnih pantalona, bluza, kecelja, mantila, prsluka, jakni, tregeruša i kombinezona. Reklamne majice, kape i kačketi.
Prodaja sa štampom logotipa Vaše firme.
Dostavljamo do svakog dela Srbije.
Najpovoljnije uniforme od uvoznog kepera. [Kupovina]

Uniforme za gradjevinare

BEOGRAD - U drugom kvartalu ove godine izvedeni radovi su uvećani za 68,7 odsto u odnosu na prvo tromesečje, ali su rezultati u razdoblju april - jun ipak lošiji nego u istom periodu lani, izjavio je saradnik Instituta za tržišna istraživanja Saša Đogović.
Radna odela, kombinezoni, jakne i pantalone. Stampa sa logom Vase firme.
Đogović je rekao da je logično što su rezultati u drugom kvartalu bolji u odnosu na prvo tromesečje, jer tada obično gradjevinari manje rade zbog zimskog perioda, ali zabrinajva smanjenje vrednosti izvedenih građevinksih radova za 14,1 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

To ukazuje da je velikim delom zamrla stanogradnja i da se malo činilo na poboljšanju ambijenta za poboljšanje gradjevinskih aktivnosti, smatra Djogović i ukazuje da su neki radovi kasnili.

Ono što ohrabruje je činjenica da je vrednost ugovorenih radova ipak povećana za 34,4 odsto, što signalizira da bi, ipak, u drugom polugođu moglo doći do izvesnog oživljavanja gradjevinske aktivnosti i nešto povoljnijih rezultata.

Usled mršavog prvog polugođa, teško je očekivati da će ukupni rezultati domaće gradjevinske operative ove godine biti pozitivni, ali minus iz perioda januar - jun će svakako biti ublažen, zaključio je Đogović.